Formules

Table d'hotes

Indien u wenst verzorgen we s'avonds tijdens uw verblijf een table d'hotes met voorgerecht, hoofdschotel, nagerecht en koffie. Dit alles met aangepaste dranken. Hiervoor wordt 20€ per persoon gerekend. We voorzien indien gewenst ook lichte maaltijden en kindermenu's.      
+

Rustplaats

Bent u op doorreis naar het zuiden dan kan u bij ons overnachten in één van onze kamers of in uw mobilhome en eventueel ontbijt of table d'Hôtes bestellen. Prijzen zijn : 50€ voor 2 personen, voor een overnachting in een tweepersoonskamer. 10€ per nacht voor een standplaats. 10€ per persoon voor...
+

Overnachting met ontbijt

Wij serveren als ontbijt een buffet met een uitgebreide keuze van huisgemaakte lekkernijen en specifieke streekproducten. Dikwijls kan dat op het terras in de ochtendzon. Voor een overnachting op basis van 2 personen en met ontbijt voor 2 personen vragen we 75€ per dag.
+

Maaltijden

Maaltijden worden geserveerd in onze woning of op het terras. Maaltijden zijn alleen mogelijk in combinatie met een overnachting.
+

Chambres

Prix pour les chambres: - Chambre pour deux personnes avec petit déjeuner: 70€ / nuit. - Table d'hôtes (entrèe, plat, dessert, café, boissons): 20€ / personne - Autre formules possible sur demande.
+

Betalingen

Wij kunnen geen bankkaarten aanvaarden, dus graag cash afrekenen.   Payement seulement en especes ou cheques    
+